Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Inregistrare Domenii .ro .eu .com

Inregistreaza un domeniu nou .ro, .com ori .eu chiar acum sau prelungeste domeniul pe care il ai deja. Pe domaz.ro, partener autorizat ROTLD, gasesti un domeniu web la doar 2 click-uri distanta, la pret foarte bun. Inregistreaza domeniile tale preferate acum si scapi de o grija!

Sursa: https://domaz.ro/

Domaz

Domaz.ro este partener registrar autorizat RoTLD și îți oferă posibilitatea de a înregistra, prelungi sau transfera domenii .ro și nu numai. Prin statutul de partener autorizat RoTLD, avem dreptul să comercializăm domenii RoTLD. Ne găsiti în lista de parteneri de pe site-ul RoTLD sub numele de S.C. Best Web Image S.R.L. Cine este RoTLD?

Sursa: https://domaz.ro/rotld/

Prelungire domeniu .ro la 8.9 euro

Prelungire domenii .ro. RoTLD – Registrul Român de domenii .ro vă informează că la data de 1 martie 2018, se va efectua tranziția către sistemul de înregistrare și mentenanță anuală pentru domeniile .ro. Începând cu data de 1 martie 2018, domeniile .ro se vor înregistra și reînnoi pe o perioadă limitată de timp, între minim 1 an și maxim 10 ani.

Sursa: https://www.mxhost.ro/clienti/aff.php?aff=2121/prelungire-domenii-ro/

ROTLD pune la dispoziție un simulator pentru data …

Pentru verificarea datei de expirare a domeniului dumneavoastră, RoTLD pune la dispoziție o aplicație de simulare a datei de expirare a domeniilor .ro ce poate fi accesată AICI. Pentru alinierea la practicile europene, la respectarea bunelor practici și a recomandărilor ICANN, RoTLD vă solicită în baza Regulilor de Înregistrare (Art.

Sursa: https://www.zoso.ro/rotld-pune-dispozitie-simulator-data-expirarii-domeniilor/

Planul ROTLD pentru plata anuală a domeniilor .ro ⋆ zoso blog

– exista deja interfete centralizate pentru domenii, noi avem un astfel de sistem deja de luni de zile, la noi in interfata se seteaza si nameservere si date whois, se fac si comenzile deci nu mai aveti treaba cu ROTLD decat daca va apucati de transferuri etc – nu sperati sa prindeti domenii premium, decat daca sunteti super-norocosi.

Sursa: https://www.zoso.ro/planul-rotld-plata-anuala-domeniilor/