Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Reinnoire domenii .ro

11 rânduri · Este o idee bună să-ți faci o listă cu toate domeniile .RO pe care le deții. Dacă nu-ți …

Sursa: https://www.edomenii.ro/reinnoire-domenii-ro.html

Reînnoire domenii .ro, înregistrare & transfer domenii web …

Ofertă domenii .ro & internaționale: caută, cumpără, reînnoiește sau transferă domeniul dorit. Din contul tău poți face rapid și eficient operațiuni cu unul sau mai multe domenii web, poți cumpăra și alte servicii legate de hosting și ai acces la istoricul tuturor operațiunilor.

Sursa: https://www.efect.ro/transfer-reinnoire-inregistrare-domenii/

Reinnoire domenii web

Atat domeniile .ro cat si cele internationale (.com, .net. eu etc) au o perioada de valabilitate fixa. Pentru a beneficia in continuare de domeniul achizitionat, este necesara reinnoirea acestuia, inainte de expirare.

Sursa: https://www.zooku.ro/domenii/reinnoire

Reinnoire domenii .ro

Clientii care au inregistrat un domeniu .ro vor trebui sa achite o taxa anuala pentru a pastra domeniul. Taxa se va putea achita incepand cu 01 martie 2018, si conform rotld.ro va fi de 12 euro+TVA. Noi vom incerca sa oferim clientilor un pret sub pretul ROTLD. Dupa data de 1 Martie 2018 nu se […]

Sursa: https://www.real-host.eu/reinnoire-domenii-ro/

Prelungire domenii simplu si rapid

Ai un domeniu web si expira curand? Vrei sa transferi domeniul la un alt registrar sau sa prelungesti domeniul? Pe domaz.ro gasesti toate explicatiile, de la cum realizezi transferul pana la cum obtii cheia de tranfer. Descopera detalii aici.

Sursa: https://domaz.ro/admin/prelungire/