Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Designeri de interior şi decoratori

Designerii de interior şi decoratorii planifică şi proiectează interioarele clădirilor comerciale, industriale, publice, de vânzare cu amănuntul şi rezidenţiale, pentru a produce un mediu adaptat unui scop, luând în considerare factorii care îmbunătăţesc mediul de viaţă şi de muncă, precum şi de promovare a vânzărilor.

Sursa: https://salarulmeu.ro/cariera/locuri-de-munca-si-salarii/designeri-de-interior-si-decoratori

Undelucram.ro

Este un loc unde putem impartasi experienta avuta la diferitele locuri de munca, este un loc unde putem evalua angajatorii si conditiile de lucru pe care acestia ni le ofera.

Sursa: https://www.undelucram.ro/ghidul-salariilor

Urgent! Locuri de muncă: Design interior Bucureşti …

Designer interior, specialist resurse umane Bucureşti recruter, barbati si femei cu minim de experienta in domeniu, program 8 ore pe zi, salariu se discuta la interviu, contract nedeterminat, transport decontat, alte beneficii se discuta la interviu.

Sursa: https://ro.jooble.org/locuri-de-munca-design-interior/Bucure%C5%9Fti

Lucru în domeniul design și arhitectură, Republica Moldova

Interior Designer – AB + Partners ABPartners – Chişinău Biroul de Arhitectură și Design AB + Partners a fost fondat în 2015 și a devenit în scurt timp recunoscut la nivel internațional. În activitatea noastră ne focusăm atenția …

Sursa: http://piatamuncii.md/ro/domeniul-design-interior-arhitectura

Cat mai castiga un web designer in Romania?

asta pentru ca in lista de cunostinte ai bagat jquery si ajax – ca si designer nu le vei folosi, doar daca faci website-uri in wordpress. Legat de salariu, ti-am spus si in primul post, depinde. Poate fi intre 900 ron cum s-a spus mai sus si 20 000 euro . Edited by puya4ever, 05 September 2014 – 13:00.

Sursa: https://forum.softpedia.com/topic/986910-cat-mai-castiga-un-web-designer-in-romania/