Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Internet

Facem acest lucru pentru a menţine site-ul profitabil, în așa fel încât să nu percepem o taxă de accesare a site-ului de la cei care îl vizitează. – Chiar dacă astfel de module cookie nu sunt utilizate, te rugăm să reţii că ţi se vor afişa reclame pe site-ul nostru, dar acestea nu vor fi adaptate intereselor tale.

Sursa: https://www.digiromania.ro/servicii/internet

Abonamente Home Net prin 4G, internet prin retețea mobilă …

Cu abonamentele Home Net 4G te bucuri de internet fix pentru acasă, oriunde în aria de acoperire a rețelei mobile Orange. Alege unul dintre cele două abonamente Home Net 4G, cu internet prin rețeaua 4G și router Wi-Fi inclus, dedicate exclusiv utilizării în locații fixe.

Sursa: https://www.orange.ro/servicii-fixe/home-net/abonament-home-net-4g/

Ofertas en el servicio de Internet de AT&T

¿Qué es Internet móvil fija de AT&T? Internet móvil fija de AT&T ofrece un plan de Internet móvil a personas que viven en áreas rurales, que no pueden acceder a otros servicios de Internet de AT&T. Usa una antena para conectar un lugar remoto a los servicios de Internet y ofrece velocidades de descarga típicas de al menos 10 Mbps.

Sursa: https://www.att.com/es-us/internet/

Reţele de calculatoare: Servicii Internet

Cel mai modern serviciu de prezentare și căutare a informațiilor în Internet este serviciul WWW(World Wide Web- Pînza Mondială de Păianjen). În acest serviciu informația este przentată în forma de pagini Web.

Sursa: https://doina32.blogspot.com/p/servicii-internet_23.html

Servicii oferite de internet

Servicii oferite de internet · www (world wide web). un context arhitectural pentru acces la documente raspandite pe toate masiniledin Internet intre care exista legaturi. Dinpunct de vedere a unui utilizator, w3 consta intr-o colectie imensa dedocumente = pagini web raspandite in toata lumea. Fiecare pagina poate contine legaturi (link) catre alte pagini aflate oriunde in lume.

Sursa: http://infoscience.3x.ro/hypermedia/Servicii.htm