Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

marketing

„Promovarea marketing-ului la rang de știință a apărut odată cu generalizarea societății de consum. Asimilat tehnicilor de publicitate … și tehnicilor care au ca obiect studiul cererii consumatorilor și satisfacerii acestei cereri cu produse și servicii. surse: MDN ’00 NODEX. 2. …

Sursa: https://dexonline.ro/definitie/marketing

Servicii de marketing. Consultanta si cursuri marketing online

Procesul de optimizare a unui site are ca obiectiv principal ocuparea primelor pozitii in rezultatele afisate de motoarele de cautare. Primele rezultate in motoarele de cautare sunt cele mai importante, ele asigurand cea mai mare parte din traficul unui site.

Sursa: https://www.trendmarketing.ro/

Servicii complete de Marketing Online pentru magazinele …

Servicii complete de marketing online. Ai o echipa altaturi, platesti performanta! Preturi. O echipa de specialisti in Marketing Online. Dezvoltăm pentru tine strategii si soluții personalizate de marketing online. Campanii PPC & Retargetare.

Sursa: https://www.magazin-online.com/marketing-online/

The Markers

Iti vom prezenta cele mai bune strategii de branding, marketing si vanzari pentru compania ta. Lucram pentru tine Echipa noastra se va implica total si iti va asigura eficienta maxima a campaniilor de marketing.

Sursa: https://themarkers.ro/

Servicii de marketing online si marketing direct

Creare texte de vanzare (copywriting) si continut pentru siteuri, newslettere, scrisori de vanzare, materiale de prezentare si nu numai. Intra aici pentru mai multe detaliiTelesales&Telemarketing, Generare de Leaduri, Studii de Piata, Colectare de Creante, Mystery Calls, Creare si Calificare baze de

Sursa: https://themarkers.ro/servicii-8/