Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

woocommerce

woocommerce, Tutoriale OWM, www.okkwebmedia.ro. In WordPress, putem seta ca emailurile sa fie trimise prin SMTP. Pentru acesta trebuie sa parcurgem urmatorii pasi:

Sursa: https://www.okkwebmedia.ro/tutoriale/category/woocommerce

Creare magazin online la cheie pe platforma WordPress …

Magazinul online pe platforma WordPress Woocommerce este optimizat automat dupa numele produselor si al categoriilor din site si are linkuri seo-friendly. … setare adrese de livrare si facturare diferite. Contactati-ne pentru a cere detalii despre oferta noastra pentru Realizare Magazin Online.

Sursa: http://florentinailiescu.com/creare-administrare-magazin-online-la-cheie-pe-platforma-wordpress-woocommerce/

Creare magazin online WordPress & Woocommerce

Joaca cu WP cand ai deja un magazin online dar nu esti foarte sigur ce faci te poate costa mult. Nu e cazul pentru traducere, acolo lucrurile sunt simple cu spunea cineva inainte Loco Translate. Pentru SEO folositi Yoast – dar sa nu credeti ca e indeajuns, dar cu singuranta e un pas inainte si are multe optiuni de setare.

Sursa: https://ecompedia.ro/creare-magazin-online-wordpress-woocommerce/

Cum se face un magazin online folosind WordPress WooCommerce

Setare TVA. Ca in orice magazin, produsele trebuie să aibă adăugat TVA-ul. În primul rând, navigați în WooCommerce> Setări> General. Aici puteți activa optiunea pentru taxe „Activează taxele și calculele fiscale“, apoi salvati. Veti observa că va apărea o nouă optiune generală, numită Taxă.

Sursa: https://www.wp-help.ro/cum-se-face-un-magazin-online-folosind-wordpress-woocommerce/

Cum Să Setezi/Traduci WooCommerce În Limba Româna …

10/20/2014 · Mometan nu am reușit să fac o astfel de setare. Update: am gasit soluția pentru Admin in limba engleză: pluginul Admin in English. Aceștia sunt pașii pentru setarea în limba româna a pluginului woocommerce. Traducerea se pare că nu este chiar completă și mai are loc de îmbunătățiri, dar pentru a începe consider că este suficient.

Sursa: https://www.academiademarketing.ro/cum-setezi-traduci-woocommerce-in-limba-romana.html