Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Setează Chrome ca browser prestabilit

Pe dispozitivul Android, găsește setările Google în una dintre aceste locații (în funcție de dispozitiv): deschide aplicația Setări a dispozitivului. Derulează în jos și selectează Google. deschide o aplicație separată numită Setări Google . Atinge Aplicații.

Sursa: https://support.google.com/chrome/answer/95417?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=ro

Cont Google

Când vă conectați la Contul Google puteți să vă vedeți și să vă gestionați informațiile, activitatea, opțiunile de securitate și preferințele de confidențialitate pentru ca Google să vă fie mai util.

Sursa: https://myaccount.google.com/intro?hl=ro

Seteaz&X103;-&X163;i automat telefonul

Dacă ai nevoie de setări pentru telefonul tău, aici îl poți seta rapid pentru acces internet sau mesaje multimedia. Introdu numărul de telefon.

Sursa: https://www.orange.ro/setari-telefoane/

Optimizare Google Chrome: setari, extensii, tips & tricks …

Optimizare Google Chrome: setari, extensii, tips & tricks. By Eric Polec On 15 decembrie 2015. Tweet. Traim vremuri in care totul trebuie sa ruleze „la click”, inclusiv navigarea pe internet — in caz contrar, aceasta devenind enervanta si chiar stresanta. Iata mai jos cele mai eficiente tehnici de optimizare a browserului Google Chrome …

Sursa: http://itcmedia.ro/optimizare-google-chrome-setari-extensii-tips-tricks/

Setari Router, PC, Laptop, Tableta sau Telefon

11/5/2018 · Setari Internet Orange In mod normal, daca ai nevoie de setarile la internet cand esti pe reteaua orange tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de aici si o sa primesti direct pe numarul tau de telefon setarile necesare.

Sursa: https://setari.ro/