Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

WordPress.com: creează gratuit un site web sau un blog

Creează un site web gratuit sau construiește un blog cu ușurință pe WordPress.com. Zeci de designuri și teme gratuite, personalizabile, pregătite pentru dispozitive mobile. Găzduire și suport gratuite.

Sursa: https://ro.wordpress.com/

cum se face un site pe wordpress « Tutorial Online

Posted in Admin Site, Site Blog | Etichetat: cel mai bun cms, cel mai bun script site, cel mai folosit cms, cum se face un site pe wordpress, cum se modifica permalinks, cum se traduce wordpress, cum traduce ce scrie in site, cum trec la permalinks, eroare .htaccess, eroare creare fisier wordpress, eroare instalare wordpress, eroare upload …

Sursa: https://onlinetutoriale.wordpress.com/tag/cum-se-face-un-site-pe-wordpress/

Cum sa instalezi platforma WordPress pe site-ul tau simplu

2/28/2017 · Acum trebuie sa incarci toate fisierele WordPress pe site-ul tau. Pentru a face asta, trebuie sa folosesti Protocolul de Transferat Fisiere (FTP). Eu folosesc FileZIlla, dar exista sute de alternative gratutie sau premium disponibile online. Pentru a te conecta cu site-ul tau via FTP, trebuie sa cunosti detaliile conexiunii tale FTP.

Sursa: https://goldensite.ro/wordpress-tutorial/ghid-complet-pentru-instala-wordpress

Cum sa faci un SITE sau BLOG cu WordPress

1/21/2016 · Cum sa faci un SITE sau BLOG cu WordPress – tutorial pas cu pas pentru incepatori. … dar cel mai important aspect al acestui tutorial este posibilitatea de a descaraca de pe site-ul nostru …

Sursa: https://www.youtube.com/watch?v=xZZr9LfscJc

3WAVES – dezvolta site-uri web folosind WordPress CMS …

Sunt site-uri diferite, dar dacă sunt toate pe WordPress și sunt 5, să zicem, nu 3, nu e redundant? Ca și cum ai avea nevoie de 5 mese pentru 5 farfurii. Întreb asta pentru că văzusem tot aici într-un articol că poți face instalarea folosind o singură bază de date pentru hosting gen GoDaddy.

Sursa: https://www.3waves.ro/cum-se-instaleaza-wordpress-din-cpanel/