Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Blog sau vlog? – Cosmin Muntianu

Tu ce-ai alege?In primul rand, noi trebuie sa spunem ce si cum inseamna. Blog-ul este de fapt un site ca un jurnal unde poti posta ce vrei dar sub forma scrisa. Vlog-ul este cam acelasi lucru doar ca te exprimi prin intermediul unor videouri in care vorbesti, nu scrii. Aceste 2 fenomene au cam luat…

Sursa: https://cosminmuntianu.wordpress.com/2013/04/05/blog-sau-vlog/

WordPress.com: creează gratuit un site web sau un blog

Creează un site web gratuit sau construiește un blog cu ușurință pe WordPress.com. Zeci de designuri și teme gratuite, personalizabile, pregătite pentru dispozitive mobile. Găzduire și suport gratuite.

Sursa: https://ro.wordpress.com/

Website sau Blog?

Deci, ce alegem, un blog sau un website? Realizati un website cu caracteristicile unui blog! Un website cu pagini statice, este esential pentru orice website de prezentare, insa unui website ii putem atasa cu usurinta un blog, pentru a face site-ul mai apreciat atat de motoarele de cautare cat si de vizitatori.

Sursa: https://www.verycreative.ro/website-sau-blog/

site

SÍTĂ, site, s. f. 1. Țesătură de fire metalice sau textile ori tablă perforată, cu ochiuri de dimensiuni foarte mici, prinsă pe un cadru și folosită la separarea prin cernere a materialelor granuloase sau pulverulente. ♦ Spec. Obiect de gospodărie format dintr-o țesătură de fire metalice sau textile fixată într-un cadru circular de lemn sau de metal și care servește la …

Sursa: https://dexonline.ro/definitie/site

Ce inseamna blog? « Bloguri gratis. Creeaza un site sau un …

Daca este sa definim in schimb caracteristicile unui blog, putem spune ca acesta este, in primul rand, un website. Nu putem incadra drept blog folclorul inscriptionat cu maiestrie pe peretii toaletelor din baruri sau lista de cumparaturi cu care patrunzi vijelios in supermarket.

Sursa: https://wblog.ro/2011/07/ce-inseamna-blog/