Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Unde găsim audiobook-uri gratuite

Librivox – este un site pentru audiobook-uri gratuite. Găsiți mai mult clasici și o idee simpatică a lor este implicarea comunității – poți trimite o înregistrare cu tine citind o carte și gata, ai ajutat la nașterea unui audiobook (e foarte simplu să-ți instalezi direc și aplicația din Google play).

Sursa: https://www.bookaholic.ro/unde-gasim-audiobook-uri-gratis.html

Cursuri Online Gratuite: 50+ Site-uri Unde Poti Urma …

În ultimii 2-3 ani numărul site-urilor care pun la dispoziție cursuri online gratuite care te ajută să înveți noi abilități sau să ți le reîmprospătezi, a explodat. Pe măsură ce aceste site-uri care oferă tot felul de cursuri online gratuite se dezvoltă, se aduce în discuție dacă acestea sunt mai eficiente în a educa mase de oameni prin intermediul MOOC-urilor (MOOC …

Sursa: https://1cartepesaptamana.ro/cursuri-online-gratuite/

Home

Digital Nation – cea mai mare comunitate de levelup digital din Romania. Programe educaționale online și antreprenoriat digital de performanță.

Sursa: https://digitalnation.ro/

Drumeții Gratuite! Hai și tu pe munte, prin deltă, pe la …

Da! Toate ieșirile listate pe pagina aceasta sunt gratuite. În afară de cheltuielile personale, nu te costă nimic să participi. Pe lângă evenimentele gratuite, vom organiza și evenimente plătite, dar e le vor fi în altă secțiune a site-ului.

Sursa: https://www.socializeazacunoi.ro/

Crearea unei comunități

Utilizați aceleași permisiuni ca siteul părinte pentru a avea siteul Comunității moșteni permisiuni de la siteul deasupra ei în ierarhia. Nu veți putea să modificați permisiunile de pe siteul Comunității dacă sunteți un administrator de pe siteul părinte. Luați în considerare această opțiune cu atenție.

Sursa: https://support.office.com/ro-ro/article/Crearea-unei-comunit%C4%83%C8%9Bi-8b6bb936-7ebc-4e60-b8ab-2d4897499af9