Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Acasa

MFP scoate din Legea prevenirii încălcarea termenului de utilizare a noilor case de marcat. Pentru a evita posibile amenzi și sancțiuni complementare, utilizați doar aparatele de marcat cu jurnal electronic pentru toate bunurile livrate cu amănuntul şi prestările de servicii efectuate direct către populaţie.

Sursa: http://www.anaf.ro/

Meteo Romania

Administraţia Naţională de Meteorologie are ca principală responsabilitate protecţia vieţii oamenilor şi a bunurilor materiale prin transmiterea de prognoze şi avertizări meteo, prognoze privind dispersia poluanţilor atmosferici pentru situaţii de producere a fenomenelor meteorologice periculoase şi poluări accidentale, precum şi prognoze agrometeorologice către utilizatorii de …

Sursa: http://www.meteoromania.ro/

Secretariatul General al Guvernului

* Site-ul este in actualizare.Pentru lista completa a documentelor si a declaratiilor de avere accesati old.sgg.ro ©2003 Secretariatul General al Guvernului. Toate drepturile rezervate.

Sursa: https://sgg.gov.ro/new/

PMB.ro

Acte normative emise de Primarul General sau Consiliul General al municipiului Bucureşti Monitorul Oficial al municipiului Bucureşti Procese pe Rol procese – dosare pe rol, în care Primăria Capitalei este parte Legea nr.10/2001 despre situaţia cererilor de retrocedare făcute către PMB

Sursa: http://www.pmb.ro/

Blue Air

Cele mai mici preturi la biletele Blue Air sunt mereu disponibile aici, pe website-ul nostru. Loc suficient la picioare si scaune reglabile. Relaxeaza-te, priveste pe hublou sau citeste o carte buna in scaunul tau comfortabil, cu loc suficient la picioare. Nici nu vei simti cum zboara timpul! Bagaj de mana gratuit.

Sursa: https://www.blueairweb.com/ro/ro/