Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Cumpărături ieftine, la un click distanţă, pe cel mai mare …

E drept, în ţara noastră comerţul online nu este atât de dezvoltat ca în ţările vestice, însă românii care au descoperit site-uri precum Aliexpress.com (deţinut de Alibaba) sau Gearbest.com dau bătăi de cap angajaţilor BSI Bucureşti (Birou de Schimb International), unde ajung coletele internaţionale.

Sursa: https://www.capital.ro/cumparaturi-ieftine-pe-cel-mai-mare-magazin-online-din-lume.html

10 Site-uri de Cumpărături din China cu Transport Gratuit …

5/7/2019 · Acest articol a vorbit despre cele mai bune magazine de cumpărături din China și oferă transport gratuit în România. Chiar și cu costurile de expediere și taxele de intrare pentru bunurile din țară, merită să cumpărați din China în multe cazuri. Prețurile chinezești sunt imbatabile și calitatea este mult îmbunătățită.

Sursa: https://www.magazinechinezesti.com/2017/10/site-uri-de-cumparaturi-din-china-cu-transport-gratuit.html

Comenzi Aliexpress si cumparaturi produse din China …

3/13/2019 · Spor la cumparaturi din China!!!! Pentru comenzi de produse din China livrate din depozite situate in Europa, accesati AICI. Comenzile vor fi trimise din depozite situate in Europa si astfel ajung mai repede si fara taxe. Un alt site de unde puteti face comenzi din China este Gearbest.

Sursa: https://www.cumparama.com/sfaturi-utile/cumparaturi-si-comenzi-aliexpress/

Cum sa cumpar online din afara Romaniei?

Ce trebuie sa fac ca sa cumpar online, din afara Romaniei? Sunt părți pozitive, dar si părți negative cand vorbim de cumparaturi online din afara Romaniei. Dezavantaje: plătești vama daca produsul depășește 150E. În funcție de ceea ce comandați poate fi 2.5% sau …

Sursa: https://mariuscucu.ro/cum-faci-cumparaturi-afara-romaniei/

AliExpress.com – comanda din China cu transport gratuit si …

Magazinul online AliExpress.com face parte din Alibaba Group, cel mai mare conglomerat de site-uri chinezesti in comertul electronic. Grupul a fost infintat in Hanghzou, in anul 1999 de 18 persoane cu o investitie initiala de 25 de milioane de dolari, in prezent avand mai mult de 22.000 de angajati.

Sursa: http://timez.ro/aliexpress-com-comanda-din-china-cu-transport-gratuit-si-fara-taxe/