Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Site web

Noțiunea site web provine din expresia engleză web site și desemnează o grupă de pagini web multimedia (conținând texte, imagini fixe, animații ș.a.), accesibile în Internet în principiu orișicui, de obicei pe o temă anume, și care sunt conectate între ele prin așa-numite hiperlinkuri.Diversele siteuri web pot fi create de către o organizație, o persoană particulară …

Sursa: https://ro.wikipedia.org/wiki/Site_web

Ce este un website

Un site web este scris in limbajul HTML si este accesat prin intermediul unei aplicatii software, cunoscuta si sub numele de browser web. Exemple de browser-e web: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Safari etc. Exista o multitudine de browser-e web, insa cele mai des utilizate (insumand 99% din utilizatorii de Internet) sunt primele trei mentionate anterior.

Sursa: https://www.websiteuri.ro/ce-este-un-website.html

Exemple de site-uri web

Observă exemplele uimitoare de siteuri web pe care le-au făcut utilizatorii noștri cu SITE123. Obține câteva idei de design de site și vezi cum poți face astfel de siteuri astăzi!

Sursa: https://ro.site123.com/exemple-de-site-uri-web

Tipuri de site-uri Web

Acest tip de siteuri este potrivit pentru prezentarea unei firme mici. Site-urile web dinamice, bazate pe baze de date PHP sau MySQL. Acest gen de website este recomandat pentru pagini complexe, de genul portalurilor de stiri, blog-urilor dar si site-urilor de prezentare care ofera functionalitate sporita. Dupa scopul utilizarii site-urile web

Sursa: http://cursuri.flexform.ro/courses/L2/document/Cluj-Napoca/grupa5/Pop_Maria_Monica/site/tipuri.html

Web design

Procesul nostru de creare siteuri web este foarte simplu: alegeti unul din cele peste 10.000 de modele de siteuri cu un web design de calitate de aici, intrati in legatura cu unul din reprezentatii Pongo.ro de aici si veti completa impreuna un brief de creatie. In 7 zile primiti primele propuneri.

Sursa: https://web-design.pongo.ro/categorii/Toate-categoriile/0/pagina-1/