Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

3WAVES – dezvolta site-uri web folosind WordPress CMS …

Pentru orice “specialist” in wordpress, asta inseamna ca site-ul foloseste utilizatorul admin, iar instalarea de wordpress este una default, fara prea mare atentie asupra securitatii. La fel, exista si utilizatorul Moise P.S. Pretindeti un pret prea mare pentru serviciile pe care le oferiti.

Sursa: http://www.3waves.ro/cat-costa-un-site-web-realizat-pe-wordpress/

Preț realizare magazin online » Preț creare site web

Preț realizare magazin online » Preț creare site web Puteți alege unul din pachetele de mai jos sau mă puteți contacta pentru o ofertă personalizată. Oferte creare site web

Sursa: https://www.mcwebdesign.ro/pret-creare-site-web-pret-realizare-magazin-online/

Preţuri web design, logo design, preţ creare site, sigla

Creare site WordPress. Realizam site-uri web folosind platforma CMS WordPress, rezultand un site cu panou de administrare, tip Responsive – optimizat pentru mobil si tableta. Putem folosi o tema WordPress aleasa de Dvs sau putem realiza o tema grafica pornind de la un design unic, realizat de noi, conform cu cerintele si specificatiile Dvs.

Sursa: http://www.lightpixel.ro/

Creare Web Site & Magazin Online in WordPress

Creare site wordpress Pentru ca Nu este doar un Web Site. Este Website-ul TAU! Am nevoie sa folosesc platforma WordPress pe siteul meu? Daca iti doresti un magazin online cu un numar mai scazut de produse, un bloc, site de stiri, un site de prezentare, WordPress poate fi alegerea ideala.

Sursa: https://cubick.ro/creare-site-wordpress

Creare Site WordPress 2019

Creare site cu WordPress la un pret de 1450 Lei! WordPress este un CMS (Content Management System) foarte puternic construit, un cod optimizat pentru motoarele de cautare si cu o securitate bine pusa la punct de comunitate, chiar daca platforma a fost lansata doar pentru bloguri în 2003.

Sursa: https://www.refu.ro/creare-site/