Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Social Media Marketing

MARKETING SOCIAL MEDIA. Un instrument puternic de comunicare, social media permite companiilor sa ajunga la clienti lor acolo unde sunt, caracterizand in …

Sursa: https://carpatodesign.ro/social-media-marketing/

Preturi Servicii Marketing Online

Costuri servicii marketing online complete. Colaborarea pe bază de comision este un concept unic, adaptat nevoilor fiecărui client reprezentând cea mai bună metodă.

Sursa: http://www.e-marketingsolutions.eu/preturi

Social Doc – Marketing pentru clinici medicale

Campanii de Social Media 120 euro/luna Cere o oferta Oferta este valabila pana la data de 31 Martie 2019. … Misiunea Social Doc este aceea de a creste numarul pacientilor din cabinetele si clinicile medicale prin campanii de marketing si de social media, … cu preturi pornind de la 80 euro/luna. Social Docs. EPA. Cardio Consult Plus.

Sursa: http://socialdoc.ro/

MailAgent.ro

Servicii Integrate de Marketing Online printr-o singura Agentie MailAgent.ro. Email Marketing, SMS Marketing, Social Marketing si Sondaje Online. Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile în funcţie de preferinţele tale.

Sursa: http://www.mailagent.ro/ro/

PROMOVARE PRIN RETELE SOCIALE

Aceasta poate fi confirmata de toti cei care au incercat singuri sau, mai rau, au apelat la "specialisti" autoproclamati in social marketing. Prezenta unei firme in social media inseamna mai mult decat pagina unui pusti pe Facebook.

Sursa: https://www.rostclub.ro/promovare-prin-retele-sociale/promovare-prin-social-media.php