Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Software

511 oferte Software. Pe Okazii.ro cumperi online Software cu reducere si livrare gratuita din stoc. Cumpara acum, 100% sigur prin Garantia de Livrare.

Sursa: https://www.okazii.ro/software/

Programe de grafică 3D

Programele de grafică 3D sunt programe de calculator (pachete de software) utilizate la crearea de grafică în trei dimensiuni ().Fluxul de lucru constă de regulă din mai multe etape în care studiourile de grafică folosesc diverse programe pentru a crea obiecte 3D (de fapt doar obiecte virtuale sau modele programate ale obiectelor reale, 3D) pentru filme (cinema, TV, video) și jocuri de …

Sursa: https://ro.wikipedia.org/wiki/Programe_de_grafic%C4%83_3D

soft-grafica.it

Soft & Graphics solution via Mattinelle, 129 84022 – Campagna (SA) Email: info@soft-grafica.it.it. Phone 393 1439072

Sursa: https://www.soft-grafica.it/

Design grafic

Design si grafica. Pentru crearea unei identitati vizuale cat mai relationata cu activitatea companiei, grafica/design-ul trebuie sa fie realizate de specialisti in design grafic. Echipa noastra de designeri, gama vasta de portofoliu si feedback-ul pozitiv al clientilor nostri ne situeaza in top-ul companiilor care ofera servicii de design grafic.

Sursa: http://www.webdesignsoft.ro/design-grafica/

Software

Suntem un grup de consultanti care detin experienta si cunostintele necesare in optimizarea costurilor cu resursele CAD atat din cadrul birourilor de arhitectura si marilor institutii de proiectare industriala cat si din cadrul micilor companii din domeniul topografiei si geodeziei.

Sursa: https://www.cadware.ro/categorie/software/