Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Start Up Nation 2018-2019. Cum poți construi un magazin …

Dacă vrei să începi o afacere în comerțul electronic și te gândești la crearea unui magazine online, programul Start Up Nation 2018-2019 este o soluție de finanțare potrivită. Prin Start Up Nation 2018-2019, firmele înființate după 30 ianuarie 2017 pot obține buget pentru realizarea magazinului online (software pentru comerțul online) în valoare eligibilă de până la 60.000 lei.

Sursa: https://www.startupcafe.ro/idei-si-antreprenori/start-nation-2018-magazin-online-woocommerce.htm

Start up nation 2017 si fonduri europene pentru magazin online

Start up nation 2017 si fonduri europene pentru magazin online programe de finantare prin care micii antreprenori pot obtine ajutor nerambursabil.

Sursa: https://www.contentspeed.ro/fonduri-europene-2016/vezi-daca-esti-eligibil

Start-up Nation 2017, finantare nerambursabila pentru …

Daca doresti sa obtii o finantare pentru a realiza un magazin online prin intermediul programului Startup Nation pe platforma Extended, contacteaza-ne si te vom ajuta sa incluzi acest aspect in planul tau de business. Model plan de afaceri Startup Nation

Sursa: https://www.extended.ro/blog/start-up-nation-romania-2017/

Start-Up – Pret Magazin Online

Pret magazin online StartUp + interfata dedicata pentru mobil si tableta : Design grafic realizat pe baza unui template la alegere Licenta software magazin online pe viata Instalarea si configurarea aplicatiei Ajustari gratuite timp de 30 de zile Chat online pentru clienti (gratuit la cerere)

Sursa: https://pretmagazin.ro/costuri-minime-magazin-online/

cum deschid magazin online

8 Iunie 2018 Magazin online la cheie: soluții de ecommerce pe bază de abonament. GoOnline este un serviciu care ajută antreprenorii să-și deschidă un magazin sau să-și extindă afacerea în online în cel mult 3 zile, complet adaptat oricărui brand și pregătit să vândă.

Sursa: https://start-up.ro/subiecte/cum-deschid-magazin-online/