Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

SC ARTA GRAFICA SA

Istoric si prezentare ARTA GRAFICA. Infiintata in anul 1921, ARTA GRAFICA se numara in prezent, printre cele mai mari tipografii offset din Romania, de care se distinge insa, printr-o lunga si bogata traditie in domeniul vast al tipariturilor. Statul roman cumpara tipografia in 1930, pentru a-i perfectiona competentele si a face noi investitii.

Sursa: http://www.tipografiiromania.ro/tipografie/sc-arta-grafica-sa-119.html

20 Best Hiromura Design Office images

Hiromura Design Office (Tokyo, Japan) – between floors Signage systems and package design by Masaaki Hiromura Studio “Signage systems do not exist by themselves; therefore they have to be integrated with graphic, interior, architectural, product and fashion design. smart way-finding design Japanese Hiromura design office See more

Sursa: https://www.pinterest.com/noteyantoeff/hiromura-design-office/

wWw.BlueGamings.Taro.Tv

Pâna la urma, jocul a ajuns sa arate ca si desenele, influientat de arta lui J. C. Leyendecker, Dean Cornwell si Norman Rockwell si pus în functiune de motorul de joc numit Source. Jocul însusi se în jurul a 2 echipe, fiecare echipa cu acces 9 caractere distincte, luptându-se o varietate de moduri de joc stabilite în medii de geniu rau.

Sursa: http://bluegamings.forumgratuit.ro/

Ionut Popa (ionutgrafica) pe Pinterest

Vezi ce a descoperit Ionut Popa (ionutgrafica) pe Pinterest, cea mai mare colecție de idei din lume.

Sursa: https://ro.pinterest.com/ionutgrafica/

VACANTA DE VARA LA ATELIER!

ATELIERE DE PICTURA SI GRAFICA. CAND? In luna Iulie vom avea program de vara la atelierul de pictura si desen Jitariu Studio.. In fiecare zi de luni pana joi de la ora 11.00 pana la ora 13.00 vom avea activitati de creatie artistica. In aceasta perioada vom experimenta tehnici de pictura si grafica cu diferite materiale folosite in scopul efectelor vizuale cat mai spectaculoase.

Sursa: https://jitariustudio.com/news/vacanta-de-vara-la-atelier/