Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Exemple de strategii geniale de marketing [partea a doua …

11/18/2013 · Exemple de strategii geniale de marketing [partea a doua] Spuneam în prima secțiune a acestui articol cum o strategie de marketing genială se diferențiază nu atât (nu numai) prin componentele sale clasice (produs, preț, plasament, promovare) cât prin acele detalii care, gândite inovativ, propulsează companiile în fața concurenței.

Sursa: http://www.dorinalexandrescu.ro/blog/exemple-de-strategii-geniale-de-marketing-partea-a-doua/

Strategii de marketing si vanzari

Strategii de marketing. Vei afla concret 9 strategii de marketing care-ți vor aduce economii în buget și creșteri în venituri. Strategiile sunt însoțite de exemple concrete.

Sursa: https://www.traininguri.ro/strategii-de-marketing/

Idei de marketing

Exemple de marketing aplicat (96) Genereaza mai multe solicitari (122) Greseli de marketing (33) Idei, instrumente si mijloace de marketing (242) Maximizarea clientelei (68) Mix de marketing (12) Sistem de marketing (18) Strategii de marketing (59) Titluri care vand (23) Training (13)

Sursa: https://marketingprofitabil.ro/

Strategii de marketing

O abordare axată pe eficiență Proiectele noastre de consultanță în marketing și vânzări se adaptează la problemele și resursele clienților noștri. Avem clienți care au gasit valoare într-o sesiune de 1 zi de consultanță și au ajuns să-și eficientizeze promovarea și vânzările prin a pune în aplicare concluziile trase în urma respectivei întâlniri. În același timp …

Sursa: https://gmarketing.ro/strategii-de-marketing/

Referat Strategii de Marketing < Marketing (#21069 …

Acest referat descrie Strategii de Marketing. Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).. Arhiva contine 1 fisier doc de 26 de pagini.. Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: CATOIU ION Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca.

Sursa: https://biblioteca.regielive.ro/referate/marketing/strategii-de-marketing-21069.html