Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Strategii de Marketing (Video)- 120 idei de marketing online

In acest video vei gasi 120 de strategii de marketing online, culese de la cei mai vestiti vanzatori din lume. Ideile sunt aplicabile imediat. Acest website utilizează Cookieuri care sunt necesare pentru funcționarea siteului și sunt importante pentru a-ti imbunătății experiența de navigare.

Sursa: https://www.life-university.ro/strategii-de-marketing/

Strategii de marketing online pentru firme care vor să fie …

Strategii de marketing online și offline În 2019, nimeni nu mai foloseşte "Pagini Aurii", ci caută pe Google; potenţialii tăi clienţi se aşteaptă să te găsească pe net. Asta fac eu: construiesc prezențe online complete* pentru firme care vor să fie găsite de clienți.

Sursa: https://conceptie.ro/

Agentie de Marketing Online » re7consulting Bucuresti, Romania

ADVERTISING ONLINE EFICIENT – STRATEGII DE MARKETING PERSONALIZATE. re7consulting este o agentie de marketing online cu o echipa tanara care detine vaste cunostinte de SEM (Search Engine Marketing) si care investeste constant in dezvoltarea profesionala a …

Sursa: https://www.re7consulting.com/ro/

Strategii de marketing online fără buget!

Pentru a construi un brand și a ieși în evidență în nișa ta e timpul să fi mai îndrăzneț, să fi altfel față de competiție. Trebuie să iei în calcul în funcție de nișa ta, care sunt cele mai bune rețele, cum creezi “engagement” cu un public țintă, ce oferi acelui public țintă, cât de

Sursa: https://www.raullazar.me/strategii-de-marketing-online-fara-buget/

Strategii de marketing si vanzari

Strategii de marketing. Vei afla concret 9 strategii de marketing care-ți vor aduce economii în buget și creșteri în venituri. Strategiile sunt însoțite de exemple concrete.

Sursa: https://www.traininguri.ro/strategii-de-marketing/