Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Exemple de strategii geniale de marketing [prima parte]

Exemple de strategii geniale de marketing [prima parte] Ne întâlnim cu ele la tot pasul, dar le considerăm atât de normale încât nu mai recunoaștem genialitatea unor tehnici și strategii de marketing din care putem oricând învăța.

Sursa: http://www.dorinalexandrescu.ro/blog/exemple-de-strategii-geniale-de-marketing-prima-parte/

Strategii de promovare

4/27/2018 · O componenta de baza a unei strategii de promovare / marketing este comunicarea utilizatii si beneficiilor produsului catre. Sunt de acord X Politica noastra de Cookie-uri. Acest site … (deschiderea unei sali de fitness, unui restaurant, promovarea unei firme de catering etc.). Corect plasate, sunt un mijloc de promovare eficient.

Sursa: https://www.manager.ro/articole/ultima-ora-93/strategii-de-promovare-1267.html

Strategii inteligente pentru cresterea profitului …

Dezvoltarea unei strategii de marketing pentru pozitionarea corecta a brandului de hotel in aceste medii poate reprezenta o sursa certa de venituri, iar cifrele o demonstreaza”, a spus Andrei Verboncu, directorul executiv al TCNET.

Sursa: http://www.tcnet.ro/strategii-inteligente-pentru-cresterea-profitului-hotelului/

Proiect Plan de marketing

Plan de marketingrestaurant traditional romanesc (8/10 din 2 voturi) Acest proiect trateaza Plan de marketingStrategii de marketing 9 a) Plasarea 10 b) Produsul 11 c) Prețul 13 d) Promovarea 13 6. Bugetul 14 7. Concluzii 15 . Extras din document . SCURTA INTRODUCERE.

Sursa: https://biblioteca.regielive.ro/proiecte/marketing/plan-de-marketing-restaurant-traditional-romanesc-379886.html

5 metode de marketing de succes pentru restaurante

Gasesti exemple cu metode de marketing pentru restaurante intr-o multime de filme. Ai vazut filmul “Mai bine de atat nu se poate”, cu Jack Nicholson?Personajul lui, cam ciudat de altfel, are masa preferata in restaurant – acele localuri tipice americane, cu clatite, omlete si cafea la discretie.

Sursa: https://marketingprofitabil.ro/metode-de-marketing-de-succes-pentru-restaurante/