Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Licenta Strategii in Promovarea unui Produs < Comunicare …

Aceasta licenta trateaza Strategii in Promovarea unui Produs. … 2.2. Strategii de promovare utilizate in faza de lansare pe piata 18 2.2.1. Strategii de stabilire a pretului 19 2.2.2. Strategii de promovare si comunicare 22 2.2.3. Strategii de distributie 24 2.2.4. Strategii concurentiale 28

Sursa: https://biblioteca.regielive.ro/licente/comunicare/strategii-in-promovarea-unui-produs-marketing-306983.html

Cele mai bune strategii de promovare a unui produs

O alta strategie eficienta de promovare a unui produs este si cea de creare a unui instrument util, legat de domeniul vostru de activitate, pe care utilizatorii sa il poata folosi in schimbul unei recomandari.

Sursa: https://www.headprint.ro/blog/cele-mai-bune-strategii-de-promovare-a-unui-produs

Strategii de promovare a unui produs

Strategii de promovare a unui produs – 6 idei care te vor ajuta sa iti cresti vanzarile . By redactor seomark, 10/10/2018. 6 idei care te vor ajuta sa iti cresti vanzarile Atunci cand ai o afacere sau iti doresti sa incepi una, obiectivul principal devine acela de a obtine cat mai multe vanzari, indiferent daca oferi servicii sau produse.

Sursa: https://seomark.ro/strategii-de-promovare-a-unui-produs-6-idei-care-te-vor-ajuta-sa-iti-cresti-vanzarile/

Strategii in promovarea produsului agroturistic

Totodata diversitatea formelor de turism rural impun strategii diferentiate mai ales in zonele turistice consacrate, unde se remarca tendinte de cooperare si parteneriat. … Atragerea clientului spre regiunea cu vocatie pentru un anumit produs agroalimentar. … a unui centru de cunoastere si promovare a produsului agroalimentar.

Sursa: http://www.creeaza.com/referate/marketing/STRATEGII-IN-PROMOVAREA-PRODUS618.php

Referat Strategii de Promovare a Produselor in Cadrul SC …

II Strategii de promovare a produselor în cadrul SC.EDILDUE.SRL 26 II.1 Istoricul firmei 26 II.2 Furnizori 27 II.3 Intermediari 29 II.4 Clienţiie 31 … O strategie legată de preţul unui produs poate fi inclusa atat la "produse" cat si la "preţuri". I.2 Politica de preţ.

Sursa: https://biblioteca.regielive.ro/referate/marketing/strategii-de-promovare-a-produselor-in-cadrul-sc-edildue-srl-149027.html