Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Creează vloguri ca un profesionist

Poate vrei să le spui ce s-a întâmplat săptămâna trecută în drum spre locul de muncă sau povestea amuzantă despre unchiul Travis când a încercat schiul nautic pentru prima dată. Poate fi ceva amuzant, trist sau pur și simplu interesant. Orice ai alege, o poveste interesantă și bine spusă poate reprezenta un vlog foarte captivant.

Sursa: https://creatoracademy.youtube.com/page/lesson/vlogging?hl=ro

Cod CAEN pentru vlog

Vlog vine de la videolog adica nu mai scrii nebuneste la pagini ci faci un filmulet si-l plasezi pe youtube sau alte retele.Vreau sa fac un PFA cu aceasta activitate dar nu stiu codul.De asemenea as vrea sa stiu daca e nevoie de vreo diploma pentru acest cod.Normal asemenea filmulete se fac cu echipament simplu gen actioncam se filmeaza mai mult din mana.

Sursa: https://forum.softpedia.com/topic/1080902-cod-caen-pentru-vlog/

27 De Sfaturi Pentru Un Blogger Începător · Florin Roșoga

Scriu pe diverse site-uri de câțiva ani. Aici, pe blog, scriu de aproape 5 ani. Înainte am avut un alt blog pe platformă gratuită și am scris pentru alte site-uri. Am făcut de-a lungul timpului o groază de greșeli – unele tehnice altele de organizare – și mi-am consumat sute de ore lucrând la blog.

Sursa: https://florinrosoga.ro/sfaturi-blogger-incapator/

Petru Dodu, medicul care face… vlogging! Ce subiecte a …

Iată o scurtă descriere a lui Petru Dodu sau „Doctor Țoi”, nume cu care apare în primul episod al vlogului lansat chiar ieri. Prin acest proiect, tânărul își propune să dezvăluie lucruri din viața doctorilor și să distrugă stereotipurile din acest domeniu. Ce subiecte a abordat în prima ediție, vedeți mai jos.

Sursa: http://ea.md/pentru-dodu-medicul-care-face-vlogging-ce-subiecte-a-abordat-in-primul-episod-video/

Umh, ce subiecte de vlog ati spune sa abordez

Umh, ce subiecte de vlog ati spune sa abordez . Îţi mulţumim pentru răspuns! Înainte de a confirma te rugăm să mai petreci 20 de secunde revizuindu-l.

Sursa: https://www.tpu.ro/hobbys-pets/umh-ce-subiecte-de-vlog-ati-spune-sa-abordez/