Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

8 tehnici eficiente de marketing

Aboneaza-te GRATUIT la "Revista de Marketing si Management" pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza! Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Tehnici de Marketing. Sfaturi si trucuri pentru un succes garantat.".

Sursa: http://marketingportal.ro/articole/tips-si-tricks-34/8-tehnici-eficiente-de-marketing-4181.html

Proiect Tehnici Proiective

Proiectul Tehnici Proiective – Analiza Calitativa – Marketing, pentru facultate, uploadat in Biblioteca RegieLive (ID#145269).

Sursa: https://biblioteca.regielive.ro/proiecte/marketing/tehnici-proiective-analiza-calitativa-145269.html

Persuasiune: tehnici de manipulare in marketing si …

Bineinteles ca acest exemplu este unul evident, ca sa intelegi ideea. Marketerii si vanzatorii profesionisti folosesc presupozitiile intr-un mod mult mai subtil si, de foarte multe ori, in combinatie cu alte tehnici de marketing si cuvinte puternice.

Sursa: http://www.ionut-ciurea.com/blog/articole/articole-marketing/persuasiune-tehnici-de-manipulare-in-marketing-si-comunicare/

Tehnici de marketing. Manual pentru clasa a XII-a …

Tehnici de marketing. Manual pentru clasa a XII-a – Filiera tehnologica, Profil Servicii – Comanda carti online – Autor(i): Daniel Badila – Pret: 16.95 lei – Produs disponibil in stoc Librarie.Net foloseste cookies.

Sursa: https://www.librarie.net/p/211851/tehnici-de-marketing-manual-pentru-clasa-a-xii-a-filiera-tehnologica-profil-servicii

Referat: Tehnici de Marketing (#117490)

7/15/2014 · Referat Tehnici de Marketing pentru Facultate. Modul in care marfa este infatisata sau prezentata clientului este un element vital in cadrul procesului de vanzare.

Sursa: https://graduo.ro/referate/marketing/tehnici-de-marketing-117490