Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Category: Teme WordPress

WordPress in Romana. RO : O tema wordpress simpla cu 2 coloane.Tema este widget ready si are o pagina de optiuni de unde puteti sa o customizati.Puteti activa/dezactiva widgetul de reclame 125×125, deasemenea blocul de categorii/comentarii/taguri.

Sursa: http://www.wordpress.ro/category/traduceri/teme-wordpress/

27 de teme WordPress FREE pentru site-ul tau

10/14/2014 · Foarte multi proprietari de site-uri aleg teme WordPress. WordPress inseamna mii de designeri si dezvoltatori, zeci de mii de realizatori de continut si milioane de utilizatori. Toti imping inainte cea mai populara platforma a momentului. Indiferent de tipul de tema de care esti interesat, sunt mari sanse sa gasesti fix ceea ce cauti.

Sursa: https://www.wmm.ro/27-de-teme-wordpress-free-pentru-site-ul-tau/

Teme WordPress

5 teme WordPress pe care sa le folosesti in proiectul tau acum Posted on august 18, 2019 decembrie 15, 2019 by Niculae Bucur Ion 1906 Views In acest scurt articol vreau sa va prezint 5 teme WordPress pe care sa le folosesti acum pentru proiectul tau.

Sursa: https://www.bucurion.ro/teme-wordpress/

Plugin-uri si teme WordPress Gratuite

Ti-am pregatit mai multe teme astfel incat site-ul tau sa ajunga cat mai rapid in mediul online si plugin-uri WordPress care il vor face mai eficient. Plugin-uri. 1. Yoast SEO Optimizeaza site-ul tau WordPress pentru motoarele de cautare (SEO). 2. Sendmachine Un plugin pentru email marketing, trimiterea de newslettere si email-uri …

Sursa: https://www.zooku.ro/blog/plugin-si-teme-wordpress-gratuite/

Cele mai bune teme WordPress din 2018

11/18/2019 · Home » WordPress » Cele mai bune teme WordPress din 2018. Cele mai bune teme WordPress din 2018. 18 November 2019 13 January 2018 by Andrei Ionut. Când facem referire la WordPress, ne gândim la cea mai buna şi mai cunoscută platformă pe care să ţii un site, oferind o viaţă mai uşoară deţinătorului prin multitudinea de …

Sursa: https://www.code-it.ro/cele-mai-bune-teme-wordpress-din-2018/