Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Texte Care Vand

Vand cartea texte care au zguduit lumea, 1995, anunturili.ro. Vand cartea texte care au zguduit lumea, 1995; Vand cartea texte care au zguduit lumea, 1995. Publicat 6 luni. ID #43866. Vanzatorul nu a adaugat poze. Detalii Contact.

Sursa: http://info.goldensite.ro/texte-care-vand/

Curs Copywriting

De aceea, cred că dacă vrei să înveți cum să crești vânzările prin copywriting ar trebui să înveți de la cineva care scrie activ texte și mesaje care vând. Texte care au fost validate de piață și s-au transformat în lei sau euro. Am scris texte pentru peste 65 de clienți din 18 industrii diferite.

Sursa: https://smarters.ro/academy/copywriting/

Te provocam la duelul textelor care vand!

7/24/2012 · Romanian Copywriter te provoaca la duelul textelor care vand! Invata cum sa scrii texte care vand, si poti scrie un guest post pe blogul nostru!

Sursa: https://romaniancopywriter.ro/duelul-textelor-care-vand/

Cursuri

Workshop Copywriter. Cum să scrii texte care vând și să trăiești din asta – Workshop intensiv de Copywriting, pe durata a 4 zile dedicat tuturor antreprenorilor, marketerilor, pasionaților de psihologie a persuasiunii și creatorilor de conținut.

Sursa: https://danielzarnescu.ro/lista-cursuri/

Training

• Vei scrie texte bune, care vor atrage mai mulţi potenţiali clienţi. • Vei primi o remunerare mai mare pentru munca ta. • Textele tale vor convinge cititorii să cumpere serviciile / produsele promovate. • Vei şti să creezi o imagine profesionistă clienţilor tăi.

Sursa: https://copywriting.md/