Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Clasificarea campaniilor de relatii publice dupa …

Atunci urmareste-ne acum pe Facebook sau Aboneaza-te la newsletter. Clasificarea campaniilor de relatii publice dupa obiectivele lor. … au identificat o serie de sase tipuri de campanii de PR, in functie de obiectivele acestora. 1. Campanii de constientizare a unei probleme/unor probleme.

Sursa: https://portalmanagement.ro/clasificarea-campaniilor-de-relatii-publice-dupa-obiectivele-lor/

Promovarea Facebook in 6 etape de marketing eficiente …

Ca referinta, cel mai bun rezultat obtinut de WebPassion.ro in urma setarii unei campanii de promovare Facebook este de 0.14 lei (0.03 euro) / Facebook Page Like. Sursa: WebPassion.ro, portofoliu campanii de promovare.

Sursa: http://www.webpassion.ro/promovarea-facebook-in-6-pasi-de-marketing-eficient/

Curs Marketing Social

Principalele tipuri de campanie sunt: – Campanii IEC (Informare – Educare – Comunicare) – Campanii PR (Relatii Publice) – Campanii de advocacy – Campanii de mobilizarea comunitatii. CAMPANII IEC (INFORMARE EDUCARE COMUNICARE) Realizatori/ Organizatori: Furnizorii de servicii

Sursa: https://biblioteca.regielive.ro/cursuri/sociologie/marketing-social-tipuri-de-campanie-marketing-41564.html

Campanii Facebook Ads

Facebook reprezinta cea mai complexa retea de socializare in momentul de fata, dominand la nivel global prin numarul de utilizatori, functii, tipuri de postari disponibile, widgeturi etc. Pentru orice afacere, platforma de socializare reprezinta mina de aur pe care trebuie sa o exploateze asa cum se cuvine pentru a obtine rezultatele dorite.

Sursa: https://www.promovareaonline.ro/campanii-facebook-ads/

ABC-ul unei campanii pe Facebook

Cum se construieste o campanie pe Facebook: ce trebuie si ce nu trebuie sa faci pe Facebook, cum sa construiesti Facebook Ads si ce tipuri de Facebook Ads sa folosesti

Sursa: http://www.anamatei.ro/2011/11/08/abc-ul-unei-campanii-pe-facebook/