Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Tipuri de reclame pe Facebook

Facebook a pus la dispozitia celor care doresc sa isi promoveze afacerea nenumarate tipuri de reclame, de la videoclipuri si imagini, la carusele de imagini si videoclipuri. Asa cum am mentionat la inceputul acestui ghid, obiectivul de marketing pe care ti l-ai setat este foarte important.

Sursa: https://www.marketez.ro/tipuri-de-reclame-pe-facebook/

Tot Ce Trebuie Sa Stii Despre Facebook Ads [Infografic]

Despre functia de remarketing a Facebook, am realizat un intreg articol pe care il gasesti aici. Aceasta are un cost per click chiar mai scazut decat alte tipuri de reclame Facebook si iti permite sa targetezi audienta in functie de actiunile pe care le-a realizat in site-ul tau:

Sursa: https://www.silkweb.ro/blog/facebook-ads-tot-ce-trebuie-sa-stii/

Promovare Facebook

2 Tipuri de reclame Consultanta pentru Alocare Buget Optim … Putem alege audienta pentru campania dumneavoastra in functie de date demografice, de comportamentul pe facebook sau de informatiile de contact. CAPTEAZA ATENTIA. Formatele si grafica de reclama sunt atragatoare, colorate, flexibile si functioneaza pe orice dispozitiv, indiferent de

Sursa: https://conceptweb.ro/promovare-facebook/

Principalele tipuri de reclame Facebook

Promovarea pe Facebook va ajuta sa comunicati mesajele de marketing catre clienti noi si sa ramaneti in legatura cei deja existenti. In functie de obiectivul stabilit (trafic pe site, lead-uri, like-uri, engagement, descarcari aplicatii, etc), alegem tipurile de reclame pe care le vom implementa.

Sursa: http://semsphere.ro/principalele-tipuri-de-reclame-facebook/

8 tipuri de reclame TV

Tipuri de reclame TV: Testimonialul sau mărturia – Spotul utilizează un consumator obişnuit sau celebru care îşi spune părerea despre un anumit produs. Alegerea acestei persoane trebuie să exprime credibilitate, deoarece trebuie să existe o conexiune logică între produs şi personalitatea aleasă.

Sursa: https://romaniancopywriter.ro/tipuri-de-reclame-tv/