Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Tipuri de site-uri web (idei de afaceri online)

Site-urile web pot fi împărțite în două mari categorii – statice și interactive. Site-urile interactive fac parte din comunitatea Web 2.0 de site-uri, și permit interactivitate între proprietarul site-ului și vizitatorii lui. Site-urile statice servesc sau captează informații, dar nu … Citeşte mai mult

Sursa: https://www.setthings.com/ro/tipuri-de-site-uri-web-idei-de-afaceri-online/

Tipuri de site-uri web

Tipuri de site-uri web. Mai 21, 2014 Posted by ideeaone Web Design 0 comments. In trecut, cand internetul nu era accesibil pentru toata lumea, diverse institutii si agentii guvernamentale obisnuiau sa isi transmita informatii prin website-uri ce contineau doar texte. Acest lucru a facut ca website-urile sa fie strict informationale.

Sursa: http://blog.ideeaone.ro/tipuri-de-site-uri-web/

Site web – care sunt cele mai intalnite tipuri de site – uri

Site-uri de partajare a fotografiilor; Aceste tipuri de site-uri sunt tot mai des întâlnite. Există site-uri web precum Flickr.com, Photosite.com și Picasa Google. Sunt multe astfel de site –uri care sunt gratuite, susținându-se financiar prin publicitatea online.

Sursa: https://www.tauwebdesign.ro/site-web-care-sunt-cele-mai-intalnite-tipuri-de-site-uri/

8 Tipuri de site-uri pentru afacerea ta

8 Tipuri de site-uri pentru afacerea ta. Pentru fiecare tip de site web enumerat mai jos, există o structură care s-a dovedit cea mai potrivită pentru atingerea scopului propus. Iată care sunt cele 8 tipuri de site-uri: 1. Site-ul „Carte de vizită” (de prezentare) Site-ul de prezentare este cea mai frecventă opțiune pentru multe firme.

Sursa: https://www.multiseco.ro/8-tipuri-de-site-uri-pentru-afacerea-ta/

Tipuri de site-uri web

Diferite tipuri de site-uri web vor cere soluții diferite și vor folosi diferite aplicații şi caracteristici. Această acțiune conține exemple de diferite site-uri web și tipurile de

Sursa: http://infolib.lotus.com/resources/portal/8.0.0/doc/ro_RO/PT800ACD004/wcm/wcm_site_examples.html