Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Top vanzari online

Floria.ro creste cu 40%, pana la 1,05 milioane euro in 2015. Floria.ro, divizia online a grupului Floria, a inregistrat in 2015 vanzari de flori in valoare de 1,05 milioane de euro, in crestere cu 40% fata de anul 2014 si isi consolideaza astfel pozitia de lider al pietei florariilor online.

Sursa: http://www.ziare.com/articole/top+vanzari+online

TOP 5 companii cu cele mai mari vanzari in online: care a …

TOP 5: companiile cu cele mai mari vanzari in online Sunt cinci la numar si impreuna au reusit sa vanda in magazinele virtuale din SUA si Canada de circa 75 miliarde de dolari in 2011, scrie Netonomy.net care citeaza Top 500 al celor mai mari retaileri in online din 2012 .

Sursa: https://www.wall-street.ro/slideshow/New-Media/143489/top-5-companii-cu-cele-mai-mari-vanzari-in-online-care-a-fost-reteta-succesului.html?full

Top vanzari tablouri

Pendulum.ro – Art & Deco Online Store iti ofera tot ce-i mai frumos pentru casa sau afacerea ta ! Cu un singur click poti intra in lumea noastra unde frumosul si originalul sunt coordonate de baza.

Sursa: http://www.pendulum.ro/top-vanzari/4

Cele mai cumpărate produse în mediul online de români …

„Hainele, cosmeticele sau produsele şi serviciile IT şi electronice sunt cele mai achiziţionate bunuri în mediul online. În acelaşi top regăsim şi electro­cas­nicele sau cărţile”, a declarat Andreea Coca, Digital Market Intelligence Consultant GfK România.

Sursa: https://www.zf.ro/business-hi-tech/cele-mai-cumparate-produse-in-mediul-online-de-romani-hainele-cosmeticele-si-electronicele-14333851

Top vanzari

Top vanzari. Teste REZOLVATE de Limba si Literatura romana pentru reusita la examenul de TITULARIZARE. 68 25 lei. Compuneri pentru nota 10 la Evaluarea Nationala clasa a VIII-a. 68 25 lei. Evaluarea Nationala 2019. Culegere Teste rezolvate la matematica clasa a VIII-a.

Sursa: https://www.rs.ro/top/