Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Tutoriale pentru Dacia Logan

Polish faruri, ieftin si foarte rapid Pe stanga am pus unul nou si cum era de asteptat, cel de pe dreapta avand 13 ani, era matuit si se vede o diferenta mare intre ele, asa ca m-am hotarat sa-i fac un polish ca sa-l aduc cat mai aproape de aspectul celui nou.

Sursa: http://www.tutorialelogan.ro/

Tutoriale Video

Bun gasit pe canalul oficial al websitului TutorialeVideo.info pe acest canal o sa gasesti doar tutoriale video IT ponturi, trucuri, decodari, unboxing-uri,p…

Sursa: https://www.youtube.com/user/tutorialevideoo

Curs HTML gratuit Tutoriale HTML5

HTML, cursuri si tutoriale, lectii de initiere cod HTML5 online, manual creare si construire site, web design, limbaj pagini web

Sursa: https://marplo.net/html

Tutoriale Photoshop Tutoriale Flash Tutoriale PHP …

Cum deja avem tutoriale HTML si CSS, m-am gandit ca ar fi folositoare niste tutoriale care sa explice cum se fac elemente ale unei pagini web (bare de meniu, chenare, butoane) folosind aceste limbaje.

Sursa: http://etutoriale.ro/

Tutoriale html

9: Culori html – culori hexa in htmlTutoriale html In html-ul folosit in zilele noastre nu se mai folosesc taguri html pentru a defini culori, ci se aplica stiluri cu CSS. Culorile in html initial aveau nume, dar ca sa putem folosi culori de orice nuanta, au introdus folosirea codului hexa, – fiecare culoare are un cod hexa.

Sursa: https://it.webdesign-galaxy.ro/gazduire/tutoriale-html/