Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Cum sa tai aripile. Lectia invatata la UNArte …

M-a recunoscut, de pe Facebook, si a spus ca ma citea de cand era blogul cu mov – adica de acum vreo 7 ani. Intre timp, a facut moda la LCF, UNArte Bucuresti si este complet de nestapanit in determinarea ei. Mi-a povestit lucruri de care auzisem si impotriva carora m-am razvratit si eu.

Sursa: http://www.alo-moda.ro/cum-sa-tai-aripile-lectia-invatata-la-unarte-departamentul-moda.html

ISIC Romania

UNIVERSITATEA NATIONALA DE ARTE BUCURESTI. Universitatea Naționala de Arte din Bucuresti este o universitate de educatie si creatie artistica care are in structura sa programe de studii acreditate de către Agentia Romana de Asigurarea Calitatii in Invatamantul Superior, studii organizate in Istoria si Teoria artei, in Domeniul Artelor Plastice, Artelor Decorative si Design.

Sursa: https://www.isic.ro/universitatea-nationala-de-arte/

International Portal National University of Arts Bucharest

Despre Erasmus Studenti Contact Biroul Programe Educaționale Comunitare . Adresa . International Educational L.L.P. Erasmus Programme Office • 28 Calea Grivita, room 31, District 1, code 010702 Bucharest Romania . Contact • Coordonator Departament – …

Sursa: http://www.erasmus.unarte.org/pages/contact.html

UNArte: prima facultate cu studenti cu …

UNArte: prima facultate cu studenti cu legitimatii internationale. UNArte (Universitatea Nationala de Arte) este una din primele universitati din tara care le ofera studentilor si profesorilor posibilitatea de a opta pentru o legitimatie recunscuta international.

Sursa: https://www.isic.ro/legitimatie-isic-unarte/

Burse studenţi

Criterii complementare de acordare a burselor. Regulamente privind acordarea burselor pentru studenți. TERMENUL DE DEPUNERE AL DOSARELOR DE BURSĂ SOCIALĂ ŞI A CERERILOR DE BURSE DE PERFORMANŢĂ ŞI DE MERIT PENTRU SEMESTRUL II 2018-2019 ESTE 15 MARTIE 2019. Listele de medii se consultă la secretariat în momentul depunerii cererii de bursă.

Sursa: http://hiphi.ubbcluj.ro/studenti/burse.html