Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Curs engleza pentru copii

Ce-ar fi să-l faci să învețe cum se face un site? La cursul de webdesign pentru copii organizat de Training.EXE, copiii vor învăța pur și simplu să creeze primul lor site. Pare incredibil, dar la finalul cursului, fiecare copil va putea să prezinte propriul site, creație proprie. Iată care sunt etapele pe care le …

Sursa: https://www.exe.org.ro/curs/curs-webdesign-copii-8-14-ani/

Unde poti învăța gratis să fii programator

Chiar dacă, pentru unele programe trebuie să plătești pentru a obține certificarea, există un număr de cursuri introductive în programare în mai multe specializări de la univesități precum cea din Washington, Stanford, Toronto și Vanderbilt. edX este o altă platformă cunoscută de învățare online unde

Sursa: https://www.money.ro/unde-poti-invata-gratis-sa-fii-programator/

Cursuri Iasi

Cursuri in Iasi se regasesc pe o lunga lista de pe situl nostru Cursuri de la A la Z. Fie ca sunt cursuri de contabilitate, cursuri de engleza sau cursuri de germana, in Iasi poti gasi ce cursuri ai nevoie. Si daca nu le gasesti, intotdeauna ai optiunea sa faci unele cursuri online, la furnizori recunoscuti pentru calitatea serviciilor lor.

Sursa: https://www.cursuriaz.ro/cursuri-iasi/

CURSURI ONLINE GRATUITE

Cursuri online gratuite. Ai ajuns exact unde trebuie. La CursuriAZ gasesti o larga selectie de cursuri online gratuite. Cursuri de limba straina, cursuri pentru copii, cursuri de matematica, cursuri de calculator, cursuri de contabilitate, cursuri de biologie, jocuri prin care poti poti invata anumite lucruri.

Sursa: https://www.cursuriaz.ro/cursuri-online-gratuite/

Cursuri acreditate grafica publicitara, web design, PHP …

Cursuri acreditate web design, PHP/MySQL, programare Object-Oriented PHP, SEO, javascript, UI/UX, java spring, cursuri acreditate grafica, cursuri acreditate fotografie, diplomele sunt recunoscute international de catre tarile semnatare ale conventiei de la Haga. Pot fi recunoscute si de catre celelalte tari prin supralegalizare.

Sursa: https://www.avantajconsulting.ro/