Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Cum vinzi produse pe Amazon. Sfaturi si ponturi utile …

Sa vinzi pe Amazon poate deveni una dintre cele mai profitabile afaceri pentru antreprenorii aflati la inceput de drum. Cel mai mare avantaj al unui business pe Amazon este faptul ca poti sa comanzi produsele din China si sa le revinzi sub brandul propriu. Antreprenorii care stiu sa identifice si sa promoveze produsele cu cea mai mare cerere fac bani frumosi din vanzarile online.

Sursa: https://www.startupcafe.ro/cum-vinzi-produse-amazon.htm

IMPORT CHINA

1/12/2007 · M_criss23 incearca sa-ti mai umpli magazinul cu produse din Niro-Dragonul Rosu. Acolo sunt importatori din China sau Turcia si daca iei cantitati mai mari au chiar preturi bune. Daca vezi ca se dau produsele gen scaunele auto si carucioare care nu sunt de firma dar care ar avea preturi accesibile, abia dupa aia mergi sa cauti in China si sa iei …

Sursa: https://forum.softpedia.com/topic/200448-import-china/

Cum sa faci importuri din China

Cine plateste, cine inlocuieste? in conditiile in care furnizorul din china mi-a dat o garantie de 12 luni la produse din clipa in care am facut comanda? garantie de mult expirata in acest moment. Fara raspunsuri de genul ca tin cu ursul, sau cate sanse sunt sa se intample asa ceva. Multumesc.

Sursa: https://www.reddit.com/r/Romania/comments/5nj0uo/cum_sa_faci_importuri_din_china_pentru_marfa_mica/

Import din China si revânzare online

Suntem importatori de produse direct din China. Vizitati site-ul nostru dade.ro.Avem depozite in Romania si China. Momentan nu sunt toate produsele pe site dar lucram la introducerea lor.Ne puteti suna si la nr. 0774 458 324.Importam la cerere orice produse din China.

Sursa: https://ecompedia.ro/import-din-china-si-revanzare-online/

Comenzi online din China

Update: Din experiența mea, produsele disponibile în acest depozit, livrate cu Priority Line, ajung direct acasă, fără să mai plătești taxe suplimentare.Sunt trimise din UK. Pentru ca tot mai multe persoane sunt interesate sa cumpere din China, m-am gandit ca un mic ghid despre tot ce trebuie sa stii inainte sa faci o comanda pe site-urile magazinelor chinezesti, ar fi util, mai ales …

Sursa: https://madalinliviu.ro/comenzi-online-din-china-informatii-utile-despre-taxe-produse-si-transport/