Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Cum verifici când expiră un domeniu .ro?

Nu este chiar banal să stabilești exact ziua când un domeniu .ro va expira pentru că dată exactă se stabilește după un algoritm care depinde de luna în care domeniul a fost înregistrat și pentru că mai sunt și alți factori, cum ar fi dacă domeniul și-a schimbat sau nu deținătorul la un moment dat.

Sursa: https://hosterion.ro/blog/cum-verifici-cand-expira-un-domeniu-ro

Verificare expirare domeniu .RO. Simulator online ROTLD …

Acest formular oferă informații cu privire la data de expirare a domeniului introdus, data de expirare calculată în baza algoritmului descris aici. Data de expirare va fi disponibilă în baza de date ROTLD din momentul migrării către serviciul de înregistrare și mentenanță anuală, după 01.03.2018. Simulatorul de verificare expirare domeniu .RO poate fi găsit pe […]Continue Reading

Sursa: https://design94.ro/verificare-expirare-domeniu-ro/

verificare expirare domeniu – CREARE SITE + Promovare …

2/21/2019 · Web design-ul merge dicolo de tehnica, web designul este o arta. Cand clientii vad siteul apartinand companiei dumneavoastra, trebuie sa ii intampinati cu …

Sursa: https://www.amigio.ro/tag/verificare-expirare-domeniu/

Înregistrare și administrare domenii .RO .EU și .COM …

Înregistrează un domeniu internet pentru site-ul tău personal sau pentru afacerea ta. Plata se poate face cu cardul online și domeniul este activat imediat.

Sursa: https://www.eureg.ro/ro/home

whois .ro

whois ro, whois .ro, verificare domeniu .ro, verificare ro, rotld. Echipa noastră de suport te poate sprijini în rezolvarea incidentelor legate de serviciile de hosting, servere dedicate sau pentru oricare dintre serviciile noastre.

Sursa: https://www.nav.ro/whois-ro