Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Cea mai bună găzduire VPS

Obţine caracteristici premium cu găzduirea noastră VPS ieftină! Filozofia noastră este de a oferi cele mai bune specificaţii la cel mai mic preţ. Una dintre numeroasele specificaţii este o adresă IP dedicată. Chiar şi cel mai ieftin plan de găzduire VPS vine la pachet cu IPv4 dedicat & Protocoale Internet IPv6.

Sursa: https://www.hostinger.ro/gazduire-vps

Cel mai ieftin server VPS în România

Virtualizarea VPS – administrare. Prin achiziționarea serviciului Virtual Server / VPS / de la firma noastră, se oferă printre altele, acces la o interfață web pentru gestionarea acestuia. Interfața de administrare este o unealtă completă de management a serverului virtual, oferind comoditate și transparență în utilizare.

Sursa: https://www.axfone.ro/produse-si-servicii/servicii-de-hosting/servere-virtuale/

Cel mai ieftin VPS: 1€

3/6/2017 · Aruba sells their smallest VPS (1 CPU Intel® Xeon® E5-2650L v3 1GB RAM 20 Gb SSD) at 5€/month through their Italian website, and the same at 1€/month via the international website linked by @ljpp. I have a couple of 1€ VPS there, one with a small…

Sursa: https://devforum.ro/t/cel-mai-ieftin-vps-1/4542

Gazduire VPS Romania, Servere VPS Ieftine, Servere VPS Romania

Gazduire Servere VPS in Romania ieftin cu resurse foarte mari si dedicate garantat 100%. Servere VPS Romania. Hosting VPS in Romania viteza GIGAbit ! Server VPS SSD cu resurse Garantate.

Sursa: https://www.serverevps.com/

Cel mai ieftin VPS

Salutare colegi, daca se poate cate o recomandare pentru un VPS ieftin sa fie hostat in Romania? Am nevoie sa achizitionez mai multe, doar pentru browsing, n-am nevoie de specificatii, cat sa deschida un browser si doua tab-uri.

Sursa: https://forum.softpedia.com/topic/1138212-cel-mai-ieftin-vps-windows-in-romania/