Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Cel mai bun VPS in 2019

12/12/2014 · Fie au cele mai ieftine SSD-uri (de tip consumer), fie „mint”. Si nu sunt singurii care fac chestii de genul. Am un server dedicat de la hostmag.ro Ii stiu de ceva timp, dar se ocupa de treaba asta de cativa ani. Abia anul asta au deschis un site, personal nu-mi place. Am vazut ca au doar servere VPS in oferta si servere dedicate.

Sursa: https://mariuscucu.ro/cel-mai-bun-vps/

Cel mai ieftin server VPS în România

Cele mai ieftine VPS-uri pe piața din România, în plus 50% reducere la prima comandă. interfață prietenoasă, perfectă pentru Forex sau aplicații de găzduire

Sursa: https://www.axfone.ro/produse-si-servicii/servicii-de-hosting/servere-virtuale/

Cel mai ieftin VPS

Cel mai ieftin VPS – Care este cel mai ieftin VPS din lume in raport calitate-pret?Page 1 of 3 –

Sursa: https://forum.softpedia.com/topic/799341-cel-mai-ieftin-vps/

CLIB Romania Hosting Services

Servere VPS. Obtine acum VPS-ul potrivit pentru afacerea ta, la un raport calitate-pret foarte ridicat. Vezi detalii. Servere dedicate. Achizitioneaza acum cele mai performante dedicate, in rand cu anul 2019, la cel mai mic pret de pe piata. Vezi detalii. Gazduire WEBIncepand cu 1€/lunar.

Sursa: https://www.clib.ro/

VPS ieftin

3/6/2019 · contabo.com la vps, am VPS M, primul, plus 2 E pt extra IP = 9,99 E am prins cu un euro in plus , acum ar fi 8,99 (6,99 fara extra ip) = detalii mai multe acolo, platforma la alegere Linux / Windows Server 2008+2012, ar fi 1 ip , cpu two cores, 6 gb ram, 500 GB SSD-boosted, banda de 100 mb/s trafic nelimitat, dar cu unele limitari !

Sursa: https://www.roforum.net/threads/vps-ieftin.3023/