Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

vreau sa imi fac un site 🙂

8/5/2014 · Buna, Poate nu am postat unde trebuie dar nu am gasit alta varianta. Vreau sa imi fac in site cu vanzari online. Insa pe site trebuie sa am o "platforma" daca pot sa ii spun asa unde utilizatorul sa isi faca un cont, sa isi incarce date personale inclusiv datele contului bancar ptr plati online, in cazul asta sigur va fi o baza de date ce trebuie protejata de atacuri.

Sursa: https://forum.softpedia.com/topic/972368-vreau-sa-imi-fac-un-site/

Cum sa faci un site Web gratuit sau un Blog gratuit pe …

Acest site te invata cum sa faci un web site sau blog gratuit pe internet, simplu si rapid, fara bataie de cap. Tot ce trebuie tu sa faci este sa citesti cu atentie toate indicatiile de pe acest site, dupa aceea, urmeaza sa te apuci de treaba..

Sursa: https://cumsafaciunsitewebgratuit.weebly.com/

TPU :: Carieră

Salut TPU! Ma tem ca restul adolescentiilor din Romania, ca voi termina liceul si noi voi avea unde sa ma angajez in afara de fabrica sau la magazin. Eu vreau sa dau la un liceu de muzica, caci eu fac

Sursa: https://www.tpu.ro/cariera/

Vreau un site web pentru firma mea. Ce trebuie sa fac …

Vreau un site web pentru firma mea. Ce trebuie sa fac? Fie ca va ocupati cu vanzari si doriti un magazin virtual, fie doriti noi metode de a atrage clienti si de a consolida imaginea companiei, un site web este raspunsul cel mai potrivit si uneori cel mai ieftin dintre toate metodele de promovare existente la ora actuala pentru afacerea dvs.

Sursa: http://webdesign.coraldesign.ro/articole.aspx?art=despre_siteuri_web_2

Cum sa adaugi un anunt gratuit pe OLX

10/23/2012 · O astfel de ocazie nu trebuie ratata! Primul pas este sa intri pe site www.olx.ro. Acolo gasesti doua butoane spre „Adauga anunt nou”, dupa cum se poate vedea in imaginea de mai sus. Amandoua te vor duce in pagina de adauga anunt gratis. Alege un titlu atractiv si nu uita sa mentionezi, pe scurt, daca e urgent sau negociabil si ce produs …

Sursa: http://blog.olx.ro/2012/10/cum-sa-adaugi-un-anunt-gratuit-pe-mercador-ro/