Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

injurde40

Dar rog, era vară, era plajă, era Bulgaria, așa că am băut o bere Zagorka, ediția limitată vintage, și am uitat. Acum însă mi-am dat seama că ce vreau eu este un gadget din ăla din Men in Black. Un device din ăla luminos care, odată activat, îl face pe cel care a privit în el uite ce tocmai s-a întamplat.

Sursa: https://injurde40.wordpress.com/page/11/

Mihaela Miroiu: "Misoginismul pleacă de la dependența de …

Eu nu trebuie am dreptul te opresc pe tine o faci, dar nici tu nu trebuie să mă oprești pe mine am dreptul aleg cum vreau să trăiesc. E tot secretul unei societăți democrate, umaniste și liberale – nu în sensul partidului, ci în sensul libertății de gândire.

Sursa: https://pressone.ro/mihaela-miroiu-misoginismul-pleaca-de-la-dependenta-de-femei/

Generația suspendată a României

Prin 2013, un străin stabilit la București scria că unul dintre farmecele României ar fi faptul că la noi nu există o ruptură între generații, așa cum s-a petrecut în lumea liberă în anii ’60.. Aici, atingerea maturității nu presupunea prelungirea adolescenței, căci românii se considerau adulți de îndată ce începeau

Sursa: https://pressone.ro/generatia-suspendata-a-romaniei/

Arhive Social

Este o onoare și o mare responsabilitate pot ajuta indiferent dacă sunt ambasador UNICEF sau nu. În acelasi timp, acest proces ajută și pe mine cresc ca om. Sunt de parere că cea mai bună modalitate de a face o diferență în mentalitatea, atitudinea și efectiv în viața cuiva este prin educație.

Sursa: https://elitaromaniei.ro/category/social/page/2/

INSTITUTUL PENTRU STUDIEREA PROBLEMELOR MINORITĂŢILOR …

Vă cer oficial opriți emisiunile de pe TVR și nu mai dați drumul până când nu aveți o consultare cu noi!". A doua zi (11 octombrie), CNA emite un comunicat în care dezavuează aceste reproșuri pe care le consideră un abuz, politicienii neavând dreptul intervină în politica editoriala a posturilor radio – TV.

Sursa: http://ispmn.gov.ro/node/archives/archive/page:27