Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

vreau un site, cum procedez ?

vreau si eu un site simplu 1- va fi un site de prezentare cu un maxim de 100 produse 2- nu se va face vanzare de pe site 3- vreau un cod de acces daca intra cineva si vrea sa vada preturile-( adica o sa ma sune si o sa-i dau codul…..el baga codul….vede preturi)

Sursa: https://forum.softpedia.com/topic/1120839-vreau-un-site-cum-procedez/

vreau un site, cum procedez ?

12/24/2018 · vreau un cineva care stie sa faca asa ceva , vine la mine la o cafea, bla bla bla vreau asa si asa face siteul, il aduce,platesc ce e de platit si cu asta basta si sa imi spuna unde si ce si cum sa platesc anual, si eventual cum dau de el in cazul in care pe viitor vreau ceva interventii la site , adica daca vreau sa il fac mai complex

Sursa: https://forum.softpedia.com/topic/1120839-vreau-un-site-cum-procedez/page__st__18

Vreau un site nou. 25 de elemente esentiale bine de stiut …

Ma intalnesc aproape zilnic cu cineva care vrea un site nou pentru firma lui si motivele sunt de obicei: – a fost facut acum cativa ani – e urat fata de ce site are concurenta mea – nu-mi mai place cum arata – vreau sa fie modern, ca altii au siteuri mai moderne Cu atatea firme de web-design in Romania, ar trebui sa fie simplu sa gasesti o firma care sa iti faca siteul nou, nu?

Sursa: https://conversionacademy.eu/blog/vreau-un-site-nou-25-de-elemente-esentiale/

Vreau un site web

Vrei un site pentru firma ta dar nu ai cunostinte prea bogate in domeniul web si nici nu ai timpul necesar sa studiezi in detaliu problema? Indiferent daca site-ul pe care vrei sa-l construiesti este un simplu site de prezentare, un catalog de produse sau magazin online, aplicatia trebuie sa aduca mai multi clienti, sa-ti creasca cifra de afaceri, sa imbunatateasca imaginea firmei tale.

Sursa: https://www.mcwebdesign.ro/2012/02/23/vreau-site-web-cerinte-website/

20 de site-uri unde poti vedea filme gratuit

Eu inteleg ca sunt niste fenomene care exista, dar nu vad pe nicaieri in articol sa fie infierate aceste practici. Din contra, sunt prezentate ca un lucru bun. Sunt curios ce parere ar avea Dragos despre un site care prin spam ajunge mai sus in cautari pe Google decat Metropotam. Oricum, dezamagitor.

Sursa: http://filme.metropotam.ro/articole-despre-filme/20-de-site-uri-unde-poti-vedea-filme-gratuit-art1849849439/