Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Ce înseamnă „web design”?

Așadar, ce înseamnă web design? Termenul de web design denumeşte întregul proces de creare a unui site web, de la etapa de început, a conceperii structurii şi prezentării grafice – design layout, până la finalizarea integrării datelor, adică a imaginilor, textului, fişierelor diverse şi a …

Sursa: https://www.webgraphic.ro/blog/ce-inseamna-web-design/

Diferentele intre un web designer si un web developer …

Web designul implica, de obicei, crearea de continut si de designul site-ului in timp ce dezvoltarea web presupune crearea functionalitatilor si testarea acestora. Web designerii trebuie sa fie experimentati in instrumente de design grafic, cum ar fi Photoshop.

Sursa: https://danieltoader.com/blog/servicii-web/diferentele-intre-web-designer-si-web-developer/

Cu ce se ocupă un designer

Cu ce se ocupă un designer. Dacă intenţionaţi să vă ocupaţi de pregătirea pentru tipar, design grafic, crearea unui site web sau cu orice tip de conţinut multimedia sub formă de animaţie si prezentări interactive, Departamentul de design al LINK Academy este alegerea potrivită pentru Dvs.

Sursa: https://www.link-academy.com/cu-ce-se-ocupa-un-designer

Web Design Bucuresti: Logic Industry® Web Design

Ce inseamna Web Design for Business® ? 2. Cititi mai multe despre Logic Industry – Romania / Logic Industry UK 3. Tehnologiile Web pe care le folosim in solutiile Web Design for Business® 4. Cere o estimare: Proiect, termen de livrare, modalitati de plata, pret 5. Vezi portofoliul de clienti Web Design 6.

Sursa: https://www.logicindustry.ro/

Ce inseamna design responsive?

Ce inseamna design responsive? 07 Martie 2014. MIN. Wizard CREADIV. Toata lumea vorbeste in ultima vreme despre responsive web design. Practic, nu mai facem versiune de mobil a website-ului sau magazinului online, ci il gandim cu totul responsive, de la inceput. Ce este web design responsive?

Sursa: https://creadiv.ro/blog/ce-inseamna-design-responsive/