Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

WordPress.com: creează gratuit un site web sau un blog

Creează un site web gratuit sau construiește un blog cu ușurință pe WordPress.com. Zeci de designuri și teme gratuite, personalizabile, pregătite pentru dispozitive mobile. Găzduire și suport gratuite.

Sursa: https://ro.wordpress.com/

WordPress in Romana

Administrez cateva blog-uri bazate pe WordPress si pe unul dintre ele am o problema extrem de ciudata. Data de publicare a articolelor se schimba fara o actiune voita din partea mea.

Sursa: http://www.wordpress.ro/

WordPress în limba română

Pentru a instala WordPress 2.7.1 în limba română, urmează următorii pași: 1. descarcă WordPress 2.7.1 RO de aici 2. dezarhivează conținutul arhivei într-un dosar local 3. încarcă fişierele pe serverul unde vei avea blog-ul tău WordPress

Sursa: http://www.wordpress.ro/wordpress-in-limba-romana/

Localizarea în Română « WordPress Codex

După ce instalezi o versiune localizată, toate modulele sau temele noi de WordPress vor utiliza automat limba locală, dacă există o traducere a lor, desigur. Cum se poate instala WordPress în Română Instalarea WordPress în Română. Descarcă arhiva cu ultima versiune de WordPress în română.

Sursa: https://codex.wordpress.org/Localizarea_%C3%AEn_Rom%C3%A2n%C4%83

WordPress

WordPress 2.5, Brecker, 29 martie 2008. Dezvoltatorii au sărit peste versiunea 2.4 astfel încât versiunea 2.5 conținea practic două versiuni ale noului cod. WordPress 2.5 a revizuit complet interfața de administrare și situl web WordPress a fost de asemenea reproiectat pentru a se potrivi cu noul stil.

Sursa: https://ro.wikipedia.org/wiki/WordPress